Vind Tijdelijk Horecapersoneel Bij Horeca Uitzendbureau Amsterdam

Huur tijdelijk horecapersoneel op aanvraag in op basis van hun locatie, beschikbaarheid en ervaring

Horeca Uitzendbureau Amsterdam heeft een grote pool van direct beschikbaar en opgeleid horecapersoneel op aanvraag, klaar om in te huren wanneer u ze nodig heeft. Dus of u nu op zoek bent naar vakantiegeld of op het laatste moment personeel moet vinden, wij kunnen al uw personeelsproblemen oplossen. We kunnen u gastvrijheidspersoneel bieden in verschillende functies, waaronder barpersoneel, barista’s, keukenportiers, bedienend personeel, chef-koks en nog veel meer.

Met ons Uitzendbureau kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijf volledig wordt bemand met de juiste professionals, personeel van tevoren of op het laatste moment inhuurt, en u zich geen zorgen hoeft te maken over het betalen van salarisadministratie of andere rompslomp die voortkomen uit het behouden van een compleet personeelsbestand. Met onze eenvoudige oplossing voor personeelsbezetting in de horeca kunt u zich concentreren op het runnen van de rest van uw bedrijf, waardoor u de pijn uit tijdelijk personeel kunt halen.

Consistent kwalitatief hoogstaand personeel

Nog steeds in de steek gelaten door “verdwijnend horecapersoneel”? Zeg vaarwel tegen onbetrouwbare uitzendkrachten en zeg hallo tegen Horeca Uitzendbureau Amsterdam, een personeelsoplossing waarop u kunt vertrouwen.
Dankzij ons effectieve onboarding-proces hebben we een no-show-percentage van minder dan 3%, vergeleken met het branchegemiddelde van 12,5%.

Duidelijke, geĆÆnformeerde personeelsbeslissingen

We begrijpen dat elke werkgever specifieke personeelsbehoeften heeft. Daarom hebben we een groot netwerk van bekwame en professionele horecamedewerkers die elke klus aankunnen.
U kunt er zeker van zijn dat voor elke dienst de juiste werknemers naar u worden gestuurd.

Lagere bemiddelingskosten

Bij het gebruik van traditionele uitzendbureaus worden werkgevers vaak geconfronteerd met astronomische bemiddelingskosten, verborgen kosten en ondoorzichtige prijsstructuren.
Wij geloven in het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige werknemers tegen een betaalbare prijs.

Een verlengstuk van uw fulltime team

Ons rekruteringsteam heeft tientallen jaren ervaring in de horeca, zodat we alleen medewerkers verifiƫren waar we vertrouwen in hebben. De uitzendkrachten die door Horeca Uitzendbureau Amsterdam worden gestuurd, weten meteen hoe ze de klus moeten klaren!

Samen met een bovengemiddeld salaris en extraatjes, zijn de Uitzendkrachten van Horeca Uitzendbureau Amsterdam gemotiveerd om hun best te doen omdat werkgeversbeoordelingen op hun profielen verschijnen en flexibele roosters betekenen dat ze ploegen opnemen die ze echt willen doen.

Geen salarisadministratie en ander papierwerk meer

We weten dat een van de pijnpunten bij het inhuren van tijdelijk personeel al het papierwerk is. Bij Horeca Uitzendbureau Amsterdam nemen wij al het werk uit handen zodat u ons alleen hoeft te vertellen hoeveel mensen u nodig heeft en wanneer. Wij doen de rest.

Niet alleen dat, maar alle salarisadministratie en papierwerk zijn geautomatiseerd, dus er zijn geen lengteformulieren die u aan het einde van de week moet invullen. Het zoveel gemakkelijker voor u maken om door te gaan met taken met een hogere prioriteit.

Enkele van de Horeca personeel die we bieden:

Bar terug

Barmannen

Barista

Keuken Portier

Gastvrouw

Bedienend personeel

Receptioniste

Leidinggevende

Teamleider

Chef

Algemeen personeel

Bel dus 020 899 0457 of vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We zijn verheugd om u gekwalificeerd personeel te bieden wanneer u het nodig heeft, tegen een betaalbare prijs!


Horeca Uitzendbureau Amsterdam
Nieuwe Keizersgracht 53-1 Suite A
1018VC, Amsterdam
020 899 0457Leave a Comment